четвртак, 2. фебруар 2012.

Takmicenje na Rajcu


U subotu 28. septembra 2002. na Rajcu je održano takmičenje u planinarskom orijentiringu u organizaciji PD “Pobeda” iz Beograda. Na ovom izvanredno organizovanom takmičenju učestovali su PD “Pobeda”, PSD”Avala”, PSD “Kopaonik”, PD “Celik”, PD “Dimitrije Jankovic – Cici” kao i nekoliko društava iz Federacije Bosne i Hercegovine(PD”Bjelasnica” i PD “Železnicar”), Makedonije (PD “Serta”- Negotino na Vardaru) a bili su prisutni i članovi PD “Majevica” iz Republike Srpske.
U takmičenju su učestvovali i učenici škola iz Ljiga koji čine jedan od najvećih ogranaka PD “Pobeda”. Sa svojim učenicima je došao i uvek ativan G. Ljubomir Lazić (predsednik SO Ljig inače profesor istorije).
Učesnike takmičenja su pozdravili i G. Vojo Radović iz Mojkovca (Predsednik planinarskog saveza Jugoslavije) kao i G. Branislav Bozović (Gradski sekretar za zaštitu životne sredine. generalni sekretar Planinarskog saveza Jugoslavije a inače član PSD “Avala” iz Beograda).
Takmičenje su propratili “Blic” i “Ekspres” kao i nekoliko lokalnih radio stanica. Rajac Net je ove godine bio u svojstvu sponzora pa Vam sa zadovoljstvom prenosimo neke od detalja sa takmičenja.
Sledećeg dana, u nedelju, nekoliko stotina osoba je učestvovalo u manifestaciji Dan čistih planina, Više detalja mozete pogledati na www.pdpobeda.org.yu.

Нема коментара:

Постави коментар